Dom in vrt

Otroške stenske nalepke za hitro popestritev sobice

2 min branja

Bi radi polepšali sobo svojemu otroku, ne da bi to terjalo veliko dela? Ena od možnosti so otroške stenske nalepke, s katerimi lahko popolnoma spremenite videz sobe in puste stene spremenite v privlačne, zanimive in igrive.

Otroci obožujejo otroške stenske nalepke

Vsi otroci si želijo sobico, ki je pisana. In takšno tudi potrebujejo – sobica namreč ni zgolj bivanjski prostor, namenjen spanju, temveč tudi igri, učenju in sproščanju oziroma prostočasnim dejavnostim. To pomeni, da mora biti soba urejena tako, da se otrok v njej dobro počuti in nikoli ne dolgočasi, za kar čudovito poskrbijo otroške stenske nalepke.

Stenske nalepke za otroke

Stenska nalepka z motivom dinozavrov za fante, Hello Kitty za dekleta.

Nalepke na stenah spremenijo sobo, ki je povsem običajna, v sobo z dušo. Z njimi lahko prostoru vdahnemo posebno tematiko ali pa zgolj dodamo zanimive elemente. Najbolje je, da pri tem upoštevamo otrokove želje in njegove interese, saj so otroške stenske nalepke na voljo v mnogo različnih motivih, tako da lahko vsak otrok izbere tiste, ki so mu najbliže. In kar priznajmo si, da otroci obožujejo spremembo svoje sobe v piratsko kabino, v deželo čudovitega cvetja, v zatočišče za ljubitelja športa ali v deželo drobnih travniških živalic.

Še ena odlična lastnost stenskih nalepk pa je, da lahko tudi pri vsakem posameznem motivu izberete njegovo barvo in velikost. Tako lahko izberete drobne otroške stenske nalepke in jih v razgibanem vzorcu razporedite preko več sten, ali pa se odločite za posamezno, veliko nalepko, ki bo prekrila večji del posamezne stene.

Prepričaj svoje starše!

So tudi tebi všeč otroške stenske nalepke in bi z njimi rad popestril svojo sobo? Da boš lažje prepričal svoje starše, klikni tukaj in si izberi tiste motive ter barve, ki so ti najbolj pri srcu. Ker so stenske nalepke veliko cenejše in tudi precej bolj praktične za namestitev ter odstranjevanje, kot bi bila poslikava sten, bodo tudi tvoji starši gotovo naklonjeni takšni enostavni spremembi  sobe. Še zlasti, ker ta ne bo zahtevala svežega pleskanja ali celo menjave pohištva, da bi se v njej počutil dobro. Seveda pa ne pozabi staršem omeniti, da kreativno urejena soba pomeni tudi izboljšanje domišljije in dvig ravni energije, potrebne za učenje.

Stenska nalepka za otroško sobo

Na voljo so čudovite stenske nalepke, ki vas bodo popeljale v pravljični svet.

Otroške stenske nalepke ti bodo pomagale pri delu in sprostitvi. Z njihovo pomočjo lahko razvijaš svoj jaz in si zagotoviš optimizem, ki ti bi pomagal do uspehov v življenju – tako pri šolanju kot tudi pri povsem ljubiteljskih dejavnostih, v katerih marsikdo najde precej več kot zgolj preprost hobi.