Šport in prosti čas

Airsoft trgovina – vse za popolno igro!

2 min branja

Airsoft ni navadna igra in ljubitelji airsofta niso navadni ljudje. So ljubitelji adrenalina, ki uživajo v fizično zahtevnih izzivih, prav tako jim ni tuje razgibavanje možganov ob načrtovanju najboljše bojne strategije.

Airsoft

Se vam dopade vojaška igra airsoft? Bi radi nadgradili svojo opremo?

Airsoft je vojaška igra, zato zahteva vojaške spretnosti, seveda pa tudi vojaško opremo. Najbolj nujna je airsoft pištola oziroma puška, poleg te pa je tu še zaščitna oprema in najrazličnejši dodatki za airsoft, s katerimi je napad na nasprotnika še bolj zanimiv in boj še bolj pester.

Dodatki za airsoft popestrijo igro

Airsoft trgovina Airking vam ponuja vso opremo, ki jo potrebujete za airsoft – ne glede na to, ali ste bolj kot ne začetnik ali pa že pravi airsoft mojster. Poleg pušk, pištol, streliva ter zaščitne in taktične opreme pa vam airsoft trgovina Airking ponuja tudi vse ostalo, kar potrebujete. Potrebni so namreč tudi dodatki za airsoft, na katere marsikateri prodajalec pozabi, saj gre za majhne stvari, ki pa so dejansko nujne.

Dodatna oprema za airsoft

V spletni trgovini Airking so vam na voljo številni dodatki za airsoft.

Na spletni strani Airking boste našli tako vse potrebne dele za svojo puško ali pištolo kot različne nabojnike, pline in maziva, BB polnilce, dušilce, polnilce in kable ter baterije. Prav tako pa vam je na voljo še nekaj drugih »cukrčkov«, na primer nosilec za športno kamero, maskirni trakovi, optični merki ter seveda taktične ročke in podnožja. Kar priznajmo, da so vse to potrebščine, brez katerih pač ne gre.

Dodatki za airsoft, ki navdušijo celo ženske

Marsikateri ženski je airsoft všeč, saj se rada za trenutek postavi v vlogo vojaka in se preizkusi v svojih spretnostih, a med pravimi ljubiteljicami jih res ni veliko. Je pa dosti takšnih, ki si akcijo svojih partnerjev rade ogledajo. In airsoft trgovina Airking menda ravno na račun žensk proda kar nekaj nosilcev za športno kamero, kar gotovo dokazuje, da airsoft ni prijeten zgolj ob igranju, temveč si je zanimivo pogledati tudi posnetke dogodivščin.

Nosilec za športno kamero

Nosilec za športno kamero GoPro (HR2 / HR3).

Sicer pa med dodatki za airsoft spletna trgovina Airking največ pozornosti nameni kakovostnim baterijam in polnilcem. Če namreč sredi igre puška odpove, tudi dekleta kasneje nimajo kaj gledati in ne morejo uživati v vragolijah svoje močnejše polovice.