Zanimivo

Nekoliko drugačna božična darila za moške

2 min branja

Kakšna božična darila običajno prejmejo moški? Gotovo vam bodo hitro našteli tista klasična, ki se jih včasih tudi prav nič ne razveselijo: kapo, rokavice, šal, nogavice, vodico za po britju, parfumsko vodico, pulover … Če bi želeli biti pri obdarovanju moških nekoliko bolj inovativni in podariti nekaj takega, kar jim bo gotovo všeč, poskrbite za darila za moške, ki so v skladu z njihovimi hobiji.

Če se na te ne spoznate najbolje, pa lahko kupite darila, ki jih imamo pogosto za bolj »ženska« – torej darila za zdravo življenje in lepo oblikovano telo. Res je, tudi moški so v zadnjem desetletju nagnjeni k negi in se vse bolj zavedajo, da je treba za svoje telo tudi nekaj narediti.

Darila za moške, ki dajo kaj nase

Če ženske v iskanju lepote običajno posežemo po kozmetiki in razvajanjih, kot sta masaža in savna, močnejši spol ni tako »površinski«. Moški se zavedajo, da lepota in mladost zahtevata trud, torej prisegajo na športno vadbo in zdravo prehrano, seveda pa tudi športno prehrano in prehranske dodatke. Kaj torej lahko poklonite?

Med najboljša darila za moške spadajo športni pripomočki in oprema. Večina moških si želi dobro oblikovanih trebušnih mišic, in vsaka naprava, ki k temu pripomore, je dobrodošla. Prav tako ne bodo odveč ročke za krepitev bicepsov, suspenzijski trakovi ali tudi kakšna kolebnica. Ta pride prav za tiste dni, ko je zunaj preveč mrzlo, da bi tekli, pa želijo vseeno nekaj narediti za svojo vzdržljivost in hitrost.

  • Abdo Trainer Twist

Kaj pa, če mora moški najprej izgubiti kak kilogram, saj se sicer trebušne mišice ne bodo videle? Darila za moške so lahko tudi prehranski dodatki, ki pomagajo pri izgubi telesne maščobe, na primer kamboška garcinija, zaviralci apetita, termoregulatorji in maščobne kisline omega. Steklenička s kapsulami bo gotovo prinesla pozitiven odziv.

Se vaš moški zaveda, da je poleg naporne vadbe potrebna tudi zdrava prehrana? Potem sploh ni težav. Med odlična darila za moške spadajo naprave za pripravo smoothiejev, domačih jogurtov in sladoleda, blenderji za popolno mešanje sadja in zelenjave z beljakovinami v prahu ter žitaric.

Ne, to ni šala!

Kaj pa darila za moške, ki prinesejo več užitka tudi ženskam oziroma partnerskemu odnosu? Tudi takšna se najdejo. Na primer pametna zapestnica proti smrčanju, ki poskrbi za mirne noči, pa laserski glavnik, ki bo poskrbel, da bo imel vaš dragi spet lepo poraščeno glavo in bo še dolgo videti mlad.