Dom in vrt

Enodružinska montažna hiša

2 min branja

Evropski trendi so naslednji: vedno več ljudi se odloča za gradnjo ali nakup lesene, okolju prijazne enodružinske montažne hiše. In tako je tudi s Slovenci. Čeprav imajo nekateri ljudje še vedno povsem neutemeljene predsodke, da so montažne hiše nekvalitetne, s kratko življenjsko dobo ter neodporne proti različnim vremenskim vplivom, je to danes daleč od resnice.

Enodružinska montažna hiša

Enodružinska montažna hiša danes omogoča visoko kakovost bivanja.

Tehnološki napredek je prinesel svoje in enodružinske montažne hiše so postale sinonim za visoko kakovost, prihodnost in trajnostni razvoj. V nadaljevanju si preberite več o njihovih prednostih, oglejte pa si tudi naš nasvet, na katero podjetje se obrniti, če je vaša želja montažna hiša.

Iščete primerno montažno hišo za svojo družino? Izbirate lahko med številnimi modeli in vrstami, ki so nizkoenergijske, pasivne ali plus energijske montažne hiše. Za vse bodo poskrbeli v podjetju Rihter d.o.o., kjer vam nudijo oblikovno dovršene in energijsko učinkovite hiše.

Enodružinske montažne hiše Rihter odlikujejo mnoge prednosti

Predvsem so ekonomične, saj si boste z investicijo v lasten dom zagotovili lastnino, pri kateri bo odpadlo plačevanje položnic za najemnino. Lasten dom zagotavlja tudi večjo neodvisnost ter ekonomsko varnost takrat, ko boste že starejši.

Prav tako je investicija v družinsko montažno hišo trajna naložba, ki z leti ne bo izgubila na vrednosti. Pohvali se lahko tudi z nizkimi fiksnimi stroški in stroški vzdrževanja. Slednji se lahko z energetsko učinkovitim načinom gradnje ter uporabo kakovostnih materialov ohranjajo na nizki ravni.

  • Enodružinska montažna hiša Braslovče

Če si boste hišo zgradili na obrobju mesta, boste na najboljši način poskrbeli tudi za kakovost bivanja. Imeli boste vse, kar potrebujete za dobro počutje: svež zrak, sprostitev in počitek. Enodružinska montažna hiša z vrtom je pravi raj tako za mlajšo družino kot tudi za starejše.

Na koncu naj napišemo še to, da montažne hiše odlikuje njihova odlična zasnova, zaradi katere so vzdržljive, varne ter imajo dolgo življenjsko dobo. So odlično toplotno izolirane, s tem pa preprečujejo izgubo toplote v mrzlih zimskih mesecih in pregrevanje v vročem obdobju leta. Poleg tega tudi bolje prenašajo potres kot klasične različice in zagotavljajo visoko požarno varnost.

Si lahko želite še več? Svetujemo vam, da obiščete spletno stran podjetja Rihter d.o.o., kjer boste našli veliko dodatnih informacij. Ogledate si lahko tudi njihove dokončane projekte, saj si boste tako še lažje ustvarili sliko, kako čudovito lahko izgleda vaš novi dom.