Zanimivo

8 modnih trendov v 2018

1 min branja

Veliko ljudi današnjega časa se ozira na modo, saj si želijo, da so njihova obleka in njeni dodatki skladni s trendi, ki jih narekuje določena sezona ali leto. Poglejmo 8 priljubljenih ter simpatičnih trendov, ki jih narekuje leto 2018.

1. Torbice za okoli pasu. Leto 2018 v ospredje postavlja torice, ki si jih bomo nadeli kar okrog pasu. To velja za vse vrste torbic, športne, večerne in dizajnerske. Če je pred tem taka oblika torbic kazala, da gremo z njo samo na sprehod ali na bližnji hrib, jo bomo lahko sedaj s seboj vzeli tudi v kino, na večerjo ali na slavnejšo prireditev.

2. Logotipi. V tem letu je obsesija z logotipi na oblačilih vseh vrst neverjetna. Tako jih bomo lahko videvali prav povsod, v najrazličnejših oblikah ter velikostih.

3. Prosojne tkanine. Dobri poznavalci mode zagotovo veste, da so prosojne tanine »in« že zelo dolgo časa. In tudi letos bo tako. Predvsem bodo na vidiku v poletnem in tudi spomladanskem času, ko bo topleje.

4. Temni džins osvaja. Džins je v resnici moden v vseh obdobjih, za letošnje leto pa je še posebej priljubljeni temni džins, ki ga bomo lahko nosili od glave do nog. Z džinsom pa že tako in tako nikoli ne brcnemo v temo, kajneda?

5. Oblecimo se v nežne pastele. Eden največjih trendov letošnjega leta so zagotovo nežni pasteli, ki so še posebej nežni in izjemno svetli. Izstopali bodo nežna in umazana roza barva, prav tako svetlo lila, nežna rumena in mint.

6. Poudarjene so rese in navpične črte. Rese in navpične črte bodo letos modne povsod, na oblekah, bluzah, torbicah, čevljih in še kje.

7. Kratke hlače v kombinaciji s suknjičem in trenčkot. Vse bolj pogosta in priljubljena kombinacija postajata kratke hlače v kombinaciji s suknjičem. Velja za enega od najbolj simpatičnih trendov. Tudi trenčkot je letos izjemno priljubljen.

8. Priljubljena plastika. Povsod bomo lahko videvali plastične plašče, trenčkote in še kaj.