Dom in vrt

Funkcionalno in elegantno kopalniško pohištvo

2 min branja

Kopalnica je zjutraj in pred odhodom v službo najpomembnejša lokacija v celotnem stanovanju. Biti mora dovolj funkcionalna, da nam omogoča hitro urejanje tudi v dnevih, ko se nam resnično nekam mudi. Ravno prav osvetljena nam nudi dovolj svetlobe za ličenje, puljenje obrvi ali britje. Odlagalne površine morajo biti ravno prav velike, da nam omogočajo odlaganje mokrih brisač, pripomočkov za ličenje, sušilca za lase in podobno. Barva in material za izdelavo pa jo naredita enostavno za čiščenje in vzdrževanje.

Obstaja veliko različnih vrst, znamk in oblik kopalniškega pohištva. Izbira je povsem odvisna od vašega razpoložljivega prostora in okusa, seveda pa tudi od stanja na bančnem računu.

Omarice pod umivalnikom

Premalo izkoriščeno kopalniško pohištvo so vsekakor omarice pod umivalnikom. Slednje nudijo prostor za shranjevanje različnih izdelkov. Izberite modele z enim ali več visokimi predali, ki vam bodo omogočali shranjevanje lepotnih pripomočkov v večjih velikostih, rezervnih gelov za tuširanje ali drugih drobnarij.

Popoln izkoristek razpoložljivega prostora boste dosegli tudi s kotnimi omaricami. Slednje so posebej idealne za majhne kopalnice, saj nudijo optimalno pridobitev dodatnega prostora za shranjevanje, brez občutka prenasičenosti.

Viseči modeli z in brez ogledala

Namesto klasičnega ogledala si lahko brez skrbi privoščite visečo omarico z ogledalom. Na ta način boste pridobili prostor za shranjevanje ter hkrati imeli dovolj veliko ogledalo za lepotičenje.

Kopalniško pohištvo Granada

Sodobno kopalniško pohištvo Granada je na voljo pri podjetju Volino.

Materiali izdelave elementov se razlikujejo glede na vaše potrebe. Izbirate lahko med plastičnimi, kovinskimi in lesenimi modeli, medtem ko so izdelava, model in barva odvisni od preostalih elementov in splošnega stila kopalnice. Omaricam in setom lahko brez skrbi dodate še posamezna LED svetila, s katerimi boste osvetlili ali zatemnili prostor – v skladu s trenutnim razpoloženjem.

Samostoječi elementi

Samostoječe omarice so primernejše za večje prostore, saj so ponavadi visoke in široke. V njih je možno shranjevati vse od toaletnih potrebščin, čistil in detergentov do toaletnega papirja in brisač.

Za manjše prostore so primernejše viseče konstrukcije, saj lahko pod njimi shranjujete tudi različne večje pripomočke. Za občutek večjega in širšega prostora na viseče konstrukcije dodajte ogledala, ki bodo polepšala in optično povečala prostor.